Informatie voor alle deelnemers

We gaan er van uit dat alle deelnemers onderstaande doorlezen.

  • Van elk deelnemend horecabedrijf is een bedrijfsleider of ondernemer aanwezig
  • Alle deelnemers zijn 18 jaar of ouder
  • Deelname is op eigen risico
  • Eigen drank, (soft)drugs, bezorg maaltijden of flitsservice zijn net als bij jullie eigen zaak vanzelfsprekend niet toegestaan. Dit geldt voor het gehele terrein, dus ook op de stadsweide.
  • Geen eigen muziek/speakers
  • Eventuele schade aan andermans spullen, ontstaan door roekeloosheid of opzet van een deelnemer, zullen we logischerwijs in rekening moeten brengen

Het programma

Zorg ervoor dat je ruim (10 minuten) voor aanvang van jouw speeltijd bij het spel aanwezig bent. Je kunt hiervoor melden bij de Spelbaas (te herkennen aan: rode jas, trui of polo).

Alle spelonderdelen starten op het aangegeven tijdstip. Zorg er dus voor dat je met je team op tijd bij de Spelbaas meldt. Kom je te laat? Dan heb je minder speeltijd. Kom je niet opdagen, krijg je geen punten toegekend voor die opdracht.Ieder spel duurt 12 minuten.

Puntentelling
Er doen 30 teams mee. Waarvan er 1 team de winnaar wordt.
Per spel wordt de puntentelling bepaald aan de hand van het totaal aantal teams dat meedoet.

Vb. Bij 30 teams krijgt het team dat het snelste de raft regatta heeft gedaan 30 punten. Het team dat dit spel als langzaamste heeft gespeeld krijgt 1 punt.

De winnaar
De punten voor de spelonderdelen worden bij elkaar opgeteld. Eerlijk spel telt.

 

 

Bedenk bij je inschrijving een leuke naam voor je team en wijs een teamcaptain aan.

Een ideaal team bestaat uit 6 deelnemers (alle deelnemers zijn 18+). Een aantal spellen zullen ook daadwerkelijk met 6 spelers gespeeld moeten worden. Je mag altijd andere deelnemers vragen om je team compleet te maken.

Deelname aan het Deventer Horeca Event voor jouw team (maximaal 6 deelnemers) bedraagt 250 euro exclusief B.T.W. Je kunt met je bedrijf met meerdere teams meedoen. Bij het inschrijfgeld zit deelname aan de Outdoor Games, een eigen teamtafel en toegang tot de naborrel met DJ voor je team inbegrepen. Eten en drinken zijn niet inbegrepen. Betaal de factuur voor aanvang van het event, zodat je zeker weet dat je team ook mee kan doen.

Toelichting

De eerste editie in van het Deventer Horea Event organiseerden we een overvol programma waarbij het inschrijfgeld nog net niet gratis was. Dit konden we toen eenmalig realiseren omdat we met veel vrijwilligers hebben gewerkt en we als organisatie zelf veel kosten op onze rekening hebben genomen om een toffe dag te organiseren. In 2023 hadden we een aantal grote sponsoren maar vanaf jaar organiseren we het Deventer Horeca Event zoveel mogelijk kostendekkend. Daarmee bedoelen we dat we alle kosten van het evenement betaald worden uit het inschrijfgeld. Denk hierbij aan de inhuur van alle evenementen materialen, licht en geluid, dj’s’, extra meubilair, uren van op- en afbouw, Outdoor Games, maar ook voor de  fotograaf Foticoon, presentator Frank, herstel terrein etc.

Houdt rekening met het weer. Zwemkleding en een droge handdoek zijn handig. Bij een aantal onderdelen word je nat. Zorg voor sportkleding en/of kleding dat vies mag worden en. Denk aan Sportschoenen (je weet nooit wat er in de IJssel ligt). Bij de opblaasbanen moet je op blote voeten of sokken. Schoenen zijn dan niet toegestaan.Vergeet geen jas mee te nemen omdat het ’s avonds afkoelt.

Er zijn geen kluisjes of (bewaakte) garderobe. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee, deze kun je alleen maar kwijtraken. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vernieling, diefstal of kwijtgeraakte persoonlijke spullen.

Er is dit jaar geen kleedruimte, omkleden kan eventueel in de toiletten.

Van elk deelnemend bedrijf is uit een werkgever of leidinggevende aanwezig. Hij of zij is die dag ook de hele dag verantwoordelijk voor zijn team en het aanspreekpunt voor de organisatie. We maken op de dag zelf een groepsapp aan voor de laatste updates en bijzonderheden.

Deelname is op eigen risico en deelnemers dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

Houdt deze middag rekening met het feit dat je nog een aantal keren een lichamelijke inspanning verricht. Coördinatie, balans en kracht heb je nodig om de opdrachten uit te voeren. Alcohol kan daarin een spelbreker zijn en voor onveilige situaties zorgen. Houdt daarom als stelregel een drankje voor de gezelligheid alsof je nog moet autorijden.  

Ultimate Adventures behoudt zich het recht voor om deelnemers vanuit veiligheidsoogpunt uit te sluiten van deelname aan de actieve onderdelen. 

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

De organisatie is in handen van Koos Janssen van Meadow op het Deventer Stadsstrand en Heleen en Gerben van Ultimate Adventures

Maandag 29 april valt in de meivakantie, zodat scholieren en studenten ook kunnen meedoen.

Ja leuk! Zij kunnen alleen niet meedoen met de games.

Organisatie

Meadow op het Deventer Stadsstrand & Ultimate Adventures

Contact

info@deventerhoreca.nl

Werken bij Meadow?

Jullie hebben zelf natuurlijk al een hele toffe baan, maar misschien weet je iemand die ook nog leuk werkt zoekt in de horeca? Wij zoeken nog meerdere collega's voor bar, bediening en keuken :) #delenislief