Doe ook mee!

Inschrijven met jouw bedrijf

Deelname aan het Deventer Horeca Event voor jouw team (maximaal 6 deelnemers) bedraagt 250 euro exclusief B.T.W. Je kunt met je bedrijf met meerdere teams meedoen. Bij het inschrijfgeld zit deelname aan de Outdoor Games, een eigen teamtafel en toegang tot de naborrel met DJ voor je team inbegrepen. Eten en drinken zijn niet inbegrepen. Betaal de factuur voor aanvang van het event, zodat je zeker weet dat je team ook mee kan doen.

Bedenk een leuke naam voor je team(s) en wijs per team een teamcaptain aan.

Een ideaal team bestaat uit 6 deelnemers (alle deelnemers zijn 18+). Een aantal spellen zullen ook daadwerkelijk met 6 spelers gespeeld moeten worden. Je mag altijd andere deelnemers vragen om je team compleet te maken.

Toelichting

De eerste editie in van het Deventer Horea Event organiseerden we een overvol programma waarbij het inschrijfgeld nog net niet gratis was. Dit konden we toen eenmalig realiseren omdat we met veel vrijwilligers hebben gewerkt en we als organisatie zelf veel kosten op onze rekening hebben genomen om een toffe dag te organiseren. In 2023 hadden we een aantal grote sponsoren maar vanaf dit jaar organiseren we het Deventer Horeca Event zoveel mogelijk kostendekkend en zonder grote sponsoren. Dit betekent we dat alle kosten van het evenement betaald worden uit het inschrijfgeld. Denk hierbij aan de inhuur van alle evenementen materialen, licht en geluid, dj’s’, extra meubilair, uren van op- en afbouw, begeleiding Outdoor Games, maar ook voor de  fotograaf Foticoon, presentator Frank, herstel terrein etc. etc.

Maximaal 6 personen per team

Inschrijving Team

Inschrijving is per team en inclusief onderstaande
* Deelname Outdoor Games
* Eigen Teamtafel voor jouw team
* Toegang tot de naborrel tot uiterlijk 20 uur

* 250,00 exclusief b.t.w. per team

Eten en drinken niet inbegrepen * Inschrijving meerdere teams per bedrijf is mogelijk
HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE VOOR EDITIE 2024 IN TE SCHRIJVEN.
HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT EN HET SPEELSCHEMA IS GEMAAKT.
Je kunt je nu vast voorinschrijven

Inschrijfformulier 2025

  Bedrijfsinformatie

  Factuuradres

  Team Informatie (minimaal 1 Teamnaam en Teamcaptain invullen)


  Organisatie

  Meadow op het Deventer Stadsstrand & Ultimate Adventures

  Contact

  info@deventerhoreca.nl

  Werken bij Meadow?

  Jullie hebben zelf natuurlijk al een hele toffe baan, maar misschien weet je iemand die ook nog leuk werkt zoekt in de horeca? Wij zoeken nog meerdere collega's voor bar, bediening en keuken :) #delenislief