De eerste editie van het Deventer Horeca Event gaat door!

Horecaondernemers en -medewerkers uit Deventer e.o. opgelet!

Na twee roerige jaren voor onze branche is het tijd om weer vooruit te kijken, bij te praten, te lachen, te eten en te borrelen met je medewerkers en andere horecaondernemers uit de stad. Om het C-woord te vergeten. Om ons samen voor te bereiden op de zomer, om weer te bouwen aan je leuke team!

Op maandag 2 mei 2022 organiseren meerdere partijen uit de stad speciaal voor alle horecamensen een compleet, tof outdoor programma in het gras en op het water bij het Deventer Stadsstrand. Met jouw horecateam ga je de strijd aan met andere horecabedrijven uit de stad. Denk aan een sup-estafette, een raft regatta, een hilarische whipe out, een klimtoren van 11 meter , beerpong XXL en nog veel meer. We sluiten natuurlijk af met een gezamenlijke BBQ en dikke naborrel mét DJ bij Meadow.

Een dag om te strijden om de eerste plek en om een jaar lang de Deventer Horeca Cup te laten shinen op jouw bar. Want jouw team is natuurlijk niet alleen de leukste maar zeker ook de beste van de stad. En dat gaan jullie dan op 2 mei maar lekker bewijzen ook.

We organiseren deze dag bewust in de meivakantie, zodat collega’s die studeren ook van de partij kunnen zijn. 

Leave a comment

Organisatie

Meadow op het Deventer Stadsstrand & Ultimate Adventures

Contact

info@deventerhoreca.nl

Werken bij Meadow?

Jullie hebben zelf natuurlijk al een hele toffe baan, maar misschien weet je iemand die ook nog leuk werkt zoekt in de horeca? Wij zoeken nog meerdere collega's voor bar, bediening en keuken :) #delenislief